Barbecueën kan altijd; of het nu zomer of winter is.
En wat is er nu lekkerder dan met een goed gezelschap te genieten van (h)eerlijk vlees op de BBQ?
Wij adviseren u graag.
Gaat u dit jaar voor de traditionele hamburger, klassieke spies of bent u een echte BBQ-expert en worden er, low en slow, mooie stukken groot vlees op de barbecue gegaard?
Wij hopen u weer volop te inspireren!
Vraag gerust naar alle BBQ mogelijkheden.
Hartelijke groet,
Keurslager van Brussel.
Keuze uit Limburgs varkensvlees of LIVAR-varkensvlees.
Ons vlees wordt ingestreken met kruidenolie. Daardoor wordt het vlees ingekapseld, waardoor het malser en sappiger blijft.
Ook dit jaar hebben wij weer diverse spiesen.
Rundvlees groot
Dit is Nederlands rundvlees op z'n best. Deze koeien zijn na hun carrière als melkkoe geschikt om te zorgen voor een mooi stukje kwaliteitsrundvlees. Daarmee dienen ze een dubbel doel namelijk de productie van melk en een goed stukje vlees.
Hier komt de term DUBBEL DOEL koe vandaan. Dit vlees kenmerkt zich door een goede en vol van smaak vetbedekking aan de buitenkant en een mooie marmering aan de binnenkant.
Dit vlees is uitermate ook geschikt als groot vlees op de BBQ.
Dubbel doel:
Ons eigen rundvlees is nog steeds afkomstig van Limburgse boeren uit de regio en daar zijn we trots op!
Het goede weer kunnen we regelen, maar de cowboyhoed moet u zelf voorzien.
Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:
Of je nu veel of weinig tijd hebt, je kunt altijd lekker eten rondom de barbecue. Ingeval van langzaam garen – beter bekend als slow cooking – sluit je de barbecue af met een deksel. En zorg je voor voldoende afstand tussen de kooltjes en het vlees. Deze methode is heel geschikt voor het garen van bijvoorbeeld een hele kip. Of een groot stuk rundvlees. Heb je niet zoveel tijd? Kies dan voor hamburgers, voorgegaarde kip, worstjes en biefstuk. Deze vleessoorten zijn namelijk supersnel gaar boven de hete kolen!